آش قُلقُل از سوپ های محلی شوشتر محسوب شده که بسیار خوشمزه و مفید می باشد.
مواد لازم
سر دست گوساله 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
لپه باقالی 100 گرم
گندم پوست کنده 150 گرم
برنج 50 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
عدس 100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانید)
نعنا و سیر داغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
پیاز داغ
زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری